Mateusz Sachajko
Dietary effect of polyunsaturated fatty acids on the porcine liver by analyzing the differential gene expression and weighted gene co-expression network analysis of miRNA data in Polish Landrace and Polish Landrace x Duroc pigs
(Wpływ wielonienasyconych kwasów tłuszczowych w diecie na wątrobę świń poprzez analizę zróżnicowanej ekspresji genów oraz analizę sieci ważonej koekspresji genów danych miRNA u świń rasy polskiej białej zwisłouchej i krzyżówki polskiej białej zwisłouchej z duroc);
rozprawa napisana pod kierunkiem prof. dr. hab. n. wet. Chandry S. Pareeka i dr hab. Anny Sławińskiej, prof. UMK
Podmiot udostępniający: | Wydział Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych |
---|---|
Odpowiedzialny za treść: | dr hab. Dariusz Jan Smoliński, prof. UMK |
Wytworzył: | Ewa Walusiak-Bednarek |
Data wytworzenia: | 26.06.2023 |
Opublikował w BIP: | Ewa Walusiak-Bednarek |
Data opublikowania: | 26.06.2023 12:25 |
Ostatnio zaktualizował: | Ewa Walusiak-Bednarek |
Data ostatniej aktualizacji: | 26.06.2023 12:26 |
Liczba wyświetleń: | 306 |